29 Μαΐ 2009

ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η ανικανότητα του κράτους να αντιμετωπίσει αποφασιστικά το τεράστιο συνεχιζόμενο κύμα λαθρομεταναστών προς την Ελλάδα έχει επιφέρει απίστευτα δεινά στη χώρα και ιδιαίτερα στην Αθήνα. Ολόκληρες συνοικίες και γειτονιές έχουν μεταβληθεί σε γκέτο εγκλήματος και φόβου, ιδιαίτερα μετά τη δύση του ηλίου. Πενήντα μέτρα από την Ομόνοια το πάλαι ποτέ κτήριο του Εφετείου έχει καταληφθεί από εκατοντάδες εξαθλιωμένους λαθρομετανάστες, χωρίς η κυβέρνηση να ενδιαφέρεται να αντιμετωπίσει το πρόβλημα.
Σχεδόν όλοι αυτοί οι εξαθλιωμένοι λαθρομετανάστες των γκέτο της Αθήνας προέρχονται από την ανατολική Ασία και την Αφρική και είναι Μουσουλμάνοι. Νόμιμη εργασία δεν μπορούν να βρουν, διότι δεν υπάρχει ούτε για τους γηγενείς. Η αγορά εργασίας της χώρας αδυνατεί απολύτως να τους απορροφήσει. Κατά συνέπεια πολλοί απ' αυτούς οδηγούνται στον υπόκοσμο της παρανομίας, του εμπορίου ναρκωτικών, της πορνείας και της βίας, και ακούουν τις σειρήνες του θρησκευτικού εξτρεμισμού και φοντεμενταλισμού.
Ήδη οι Μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες της Αθήνας ριζοσπαστικοποιούνται και πολιτικοποιούνται, υπό την αυτονόητη καθοδήγηση ξένων πρακτόρων, και προβαίνουν σε πράξεις βίας, όπως αποδείχθηκε με τις πρόσφατες και συνεχιζόμενες κινητοποιήσεις για την δήθεν περιφρόνηση του Κορανίου από αστυνομικό. Αυτή ήταν μια υποκριτική αφορμή, διότι δεν επρόκειτο για το Κοράνι, αλλά για ένα μικροσκοπικό δέμα λίγων στίχων του Κορανίου περιτυλιγμένων από χαρτοπετσέτα και δεμένο σφιχτά..., που έδινε την εντύπωση κρυμένης ναρκωτικής ουσίας.
Και ενώ οι διαμαρτυρίες του οποιουδήποτε εξαθλιωμένου ανθρώπου είναι δίκαιες και αυτονόητες, όπως και η αναγκαία ανθρωπιστικη αντιμετώπισή του από τη φιλόξενη Ελλάδα, εν τούτοις δεν είναι αυτονόητο να επιτραπεί ή να υπάρξει ανοχή στο φαινόμενο της οργανώσεως, ριζοσπαστικοποιήσεως και πολιτικοποιήσεως των λαθρομεταναστών, τους οποίους η Ελλάδα και ο Ελληνικός λαός ποτέ δεν θα μπορέσουν να αφομοιώσουν, τόσο λόγω του αριθμού τους, όσο και λόγω της θρησκείας τους, η οποία εξ ορισμού τους ομαδοποιεί, τους καθοδηγεί και τους ωθεί σε δημογραφική έκρηξη, ενώ πληθώρα ισλαμικών κρατών, με πρώτη την Τουρκία, σπεύδουν να επωφεληθούν.
Σχεδόν όλοι τους οι λαθρομετανάστες επιθυμούσαν να καταλήξουν στην "Ευρώπη" και όχι στην Ελλάδα. Αλλά από την Ελλάδα τους πέρασαν οι Τούρκοι διακινητές και στην Ελλάδα "ξέμειναν", γιατί είναι πάρα πολύ δύσκολο από την Ελλάδα να περάσουν σε άλλη Ευρωπαϊκή χώρα.
Τι τους μένει; Ποιο είναι το συμφέρον τους;
Για τους περισσότερους, η μόνη λύση είναι η άμεση επιστροφή στη χώρα τους. Τα κονδύλια γι' αυτό τον σκοπό υπάρχουν και επαρκούν και είναι ευρωπαϊκής και διεθνούς προελεύσεως. Όμως, πρέπει η κυβέρνηση, όλος ο κρατικός μηχανισμός και κάθε καλόπιστη ΜΚΟ να τους εξηγήσουν τη δυνατότητα αυτή, η οποία πρέπει να συνοδεύεται από χρηματικό ποσό, αντίστοιχο αυτού που δαπάνησαν για να έλθουν.
Αν υπάρξει ο σχετικός σχεδιασμός, ενημέρωση και έντονη προτροπή, η πλειοψηφία αυτών των εξ αντικειμένου μη αφομοιώσιμων στοιχείων θα επιτρέψουν ομαδικότατα στην όποια πατρίδα τους για να μπορούν να αγωνιστούν να την κάνουν καλύτερη.
Ως προς εκείνους που δεν θα φύγουν οικειοθελώς, οι αρμόδιες αρχές οφείλουν να "ξεδοντιάσουν" και να απελάσουν οποινδήποτε συμμετείχε σε επεισόδια, κυρίως αν είχε ηγετικό ρόλο, καθώς και κάθε άλλον που θα συλληφθεί για εγκληματικές δραστηριότητες.
Αν δεν γίνουν αυτά, τότε με μαθηματική ακρίβεια τις επόμενες δεκαετίες η Ελλάδα θα πάψει να είναι Ελληνική και η ζωή σε πολλές περιοχές της χώρας θα μοιάζει με κόλαση.
Τα λέμε αυτά διότι γνωρίζουμε ποια είναι η άποψη των περισσοτέρων Ελλήνων και νομίμως εγκατεστημένων αλλοδαπών, την οποία αποφεύγουν να εκφράσουν για να μη κατηγορηθούν για ξενοφοβία κλπ. από τους επαγγελματίες του μίσους της ιδέας του έθνους και της Χριστιανικής θρησκείας.
Από πού ως πού η εφαρμογή των νόμων, όπως η απαγόρευση της παράνομης εισόδου στη χώρα, είναι έγκλημα; Από πού ως πού ό,τι ακριβώς γίνεται στις άλλες Ευρωπαϊκές χώρες δεν πρέπει να γίνει και στην Ελλάδα;
Αλλά για να γίνει ό,τι πρέπει, απαιτούνται ηγέτες που να αγαπούν την Ελλάδα και τους Έλληνες. Οι αναρίθμητοι Έλληνες που βρίσκονται κάτω ή κοντά στο όριο της φτώχιας, πέρα από τη ζωή τους, έχουν μόνο ένα ακόμα αξιόλογο αγαθό: την εθνική κυριαρχία των Ελλήνων στην Ελλάδα.
Η μονιμοποίηση εκατοντάδων χιλιάδων μη αφομοιώσιμων αλλοδαπών, εξ ορισμού φανατικών από θρησκευτική άποψη και χειραγωγήσιμων από ξένες δυνάμεις δεν προοιωνίζει τίποτα το καλό για την πατρίδα μας.
Άραγε, υπάρχουν σήμερα ηγέτες;

Δεν υπάρχουν σχόλια: