29 Μαΐ 2009

ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η ανικανότητα του κράτους να αντιμετωπίσει αποφασιστικά το τεράστιο συνεχιζόμενο κύμα λαθρομεταναστών προς την Ελλάδα έχει επιφέρει απίστευτα δεινά στη χώρα και ιδιαίτερα στην Αθήνα. Ολόκληρες συνοικίες και γειτονιές έχουν μεταβληθεί σε γκέτο εγκλήματος και φόβου, ιδιαίτερα μετά τη δύση του ηλίου. Πενήντα μέτρα από την Ομόνοια το πάλαι ποτέ κτήριο του Εφετείου έχει καταληφθεί από εκατοντάδες εξαθλιωμένους λαθρομετανάστες, χωρίς η κυβέρνηση να ενδιαφέρεται να αντιμετωπίσει το πρόβλημα.
Σχεδόν όλοι αυτοί οι εξαθλιωμένοι λαθρομετανάστες των γκέτο της Αθήνας προέρχονται από την ανατολική Ασία και την Αφρική και είναι Μουσουλμάνοι. Νόμιμη εργασία δεν μπορούν να βρουν, διότι δεν υπάρχει ούτε για τους γηγενείς. Η αγορά εργασίας της χώρας αδυνατεί απολύτως να τους απορροφήσει. Κατά συνέπεια πολλοί απ' αυτούς οδηγούνται στον υπόκοσμο της παρανομίας, του εμπορίου ναρκωτικών, της πορνείας και της βίας, και ακούουν τις σειρήνες του θρησκευτικού εξτρεμισμού και φοντεμενταλισμού.
Ήδη οι Μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες της Αθήνας ριζοσπαστικοποιούνται και πολιτικοποιούνται, υπό την αυτονόητη καθοδήγηση ξένων πρακτόρων, και προβαίνουν σε πράξεις βίας, όπως αποδείχθηκε με τις πρόσφατες και συνεχιζόμενες κινητοποιήσεις για την δήθεν περιφρόνηση του Κορανίου από αστυνομικό. Αυτή ήταν μια υποκριτική αφορμή, διότι δεν επρόκειτο για το Κοράνι, αλλά για ένα μικροσκοπικό δέμα λίγων στίχων του Κορανίου περιτυλιγμένων από χαρτοπετσέτα και δεμένο σφιχτά..., που έδινε την εντύπωση κρυμένης ναρκωτικής ουσίας.
Και ενώ οι διαμαρτυρίες του οποιουδήποτε εξαθλιωμένου ανθρώπου είναι δίκαιες και αυτονόητες, όπως και η αναγκαία ανθρωπιστικη αντιμετώπισή του από τη φιλόξενη Ελλάδα, εν τούτοις δεν είναι αυτονόητο να επιτραπεί ή να υπάρξει ανοχή στο φαινόμενο της οργανώσεως, ριζοσπαστικοποιήσεως και πολιτικοποιήσεως των λαθρομεταναστών, τους οποίους η Ελλάδα και ο Ελληνικός λαός ποτέ δεν θα μπορέσουν να αφομοιώσουν, τόσο λόγω του αριθμού τους, όσο και λόγω της θρησκείας τους, η οποία εξ ορισμού τους ομαδοποιεί, τους καθοδηγεί και τους ωθεί σε δημογραφική έκρηξη, ενώ πληθώρα ισλαμικών κρατών, με πρώτη την Τουρκία, σπεύδουν να επωφεληθούν.
Σχεδόν όλοι τους οι λαθρομετανάστες επιθυμούσαν να καταλήξουν στην "Ευρώπη" και όχι στην Ελλάδα. Αλλά από την Ελλάδα τους πέρασαν οι Τούρκοι διακινητές και στην Ελλάδα "ξέμειναν", γιατί είναι πάρα πολύ δύσκολο από την Ελλάδα να περάσουν σε άλλη Ευρωπαϊκή χώρα.
Τι τους μένει; Ποιο είναι το συμφέρον τους;
Για τους περισσότερους, η μόνη λύση είναι η άμεση επιστροφή στη χώρα τους. Τα κονδύλια γι' αυτό τον σκοπό υπάρχουν και επαρκούν και είναι ευρωπαϊκής και διεθνούς προελεύσεως. Όμως, πρέπει η κυβέρνηση, όλος ο κρατικός μηχανισμός και κάθε καλόπιστη ΜΚΟ να τους εξηγήσουν τη δυνατότητα αυτή, η οποία πρέπει να συνοδεύεται από χρηματικό ποσό, αντίστοιχο αυτού που δαπάνησαν για να έλθουν.
Αν υπάρξει ο σχετικός σχεδιασμός, ενημέρωση και έντονη προτροπή, η πλειοψηφία αυτών των εξ αντικειμένου μη αφομοιώσιμων στοιχείων θα επιτρέψουν ομαδικότατα στην όποια πατρίδα τους για να μπορούν να αγωνιστούν να την κάνουν καλύτερη.
Ως προς εκείνους που δεν θα φύγουν οικειοθελώς, οι αρμόδιες αρχές οφείλουν να "ξεδοντιάσουν" και να απελάσουν οποινδήποτε συμμετείχε σε επεισόδια, κυρίως αν είχε ηγετικό ρόλο, καθώς και κάθε άλλον που θα συλληφθεί για εγκληματικές δραστηριότητες.
Αν δεν γίνουν αυτά, τότε με μαθηματική ακρίβεια τις επόμενες δεκαετίες η Ελλάδα θα πάψει να είναι Ελληνική και η ζωή σε πολλές περιοχές της χώρας θα μοιάζει με κόλαση.
Τα λέμε αυτά διότι γνωρίζουμε ποια είναι η άποψη των περισσοτέρων Ελλήνων και νομίμως εγκατεστημένων αλλοδαπών, την οποία αποφεύγουν να εκφράσουν για να μη κατηγορηθούν για ξενοφοβία κλπ. από τους επαγγελματίες του μίσους της ιδέας του έθνους και της Χριστιανικής θρησκείας.
Από πού ως πού η εφαρμογή των νόμων, όπως η απαγόρευση της παράνομης εισόδου στη χώρα, είναι έγκλημα; Από πού ως πού ό,τι ακριβώς γίνεται στις άλλες Ευρωπαϊκές χώρες δεν πρέπει να γίνει και στην Ελλάδα;
Αλλά για να γίνει ό,τι πρέπει, απαιτούνται ηγέτες που να αγαπούν την Ελλάδα και τους Έλληνες. Οι αναρίθμητοι Έλληνες που βρίσκονται κάτω ή κοντά στο όριο της φτώχιας, πέρα από τη ζωή τους, έχουν μόνο ένα ακόμα αξιόλογο αγαθό: την εθνική κυριαρχία των Ελλήνων στην Ελλάδα.
Η μονιμοποίηση εκατοντάδων χιλιάδων μη αφομοιώσιμων αλλοδαπών, εξ ορισμού φανατικών από θρησκευτική άποψη και χειραγωγήσιμων από ξένες δυνάμεις δεν προοιωνίζει τίποτα το καλό για την πατρίδα μας.
Άραγε, υπάρχουν σήμερα ηγέτες;

1 σχόλιο:

Έτσι για να γελάσουμε λίγο αλλά και για να είσαστε και ενήμεροι για το τι πραγματικά συμβαίνει... είπε...

Έτσι για να γελάσουμε λίγο αλλά και για να είσαστε και ενήμεροι...μην ξεχνάτε να πατάτε τους συνδέσμους για να τα βλέπετε και μόνοι σας!
έχουν πολύ πλάκα οι .....αγωνιστές!!!
αντιγράφουμε από τον σύντροφο και πάντα ενημερωμενο κύριο Κούλογλου...

Συλλαλητήριο διοργανώνεται στις 18.00 στην πλατεία Ομονοίας από την Επιτροπή κατά του Συμφώνου ασύλου και μετανάστευσης της ΕΕ
ποιός υπογράφει;
(για αυτήν την επιτροπή όπως θα δείτε υπογράφει ο κύριος Κωνσταντίνου),
την Συμμαχία Σταματήστε τον Πόλεμο
ποιός είναι και εδώ;
( και για αυτήν την επιτροπή θα δείτε τον κύριο Κωνσταντίνου!!!)
την ΑΝΤΑΡΣΥΑ
(Στην σελίδα του ΑΝΤΑΡΣΥΑ μέχρι πρότινος αντί για administrator ποιός νομίζετε πως υπέγραφε; μα ο κύριος Πέτρος Κωνσταντίνου),
την Κίνηση «Απελάστε το Ρατσισμό»
( Σε αυτή δεν υπογράφει ο κύριος Κωνσταντίνου αλλά μάλλον πρόκειται για παράλειψη...εδώ πάντως μπορείτε να βρείτε έναν άλλον αγωνιστή...τον κύριο Κούρκουλα), ....
και μετά από την αναγγελία των βαρύγδουπων επιτροπών βάζουν και ένα πιο γενικό πως στην συγκέντρωση συμμετέχουν και φοιτητικοι σύλλογοι και οργανώσεις μουσουλμάνων μεταναστών της χώρας και γεμίζει η ανάκοινωση δημιουργώντας το κατάλληλο κλίμα.

ας προχωρήσουμε λίγο και θα ξαναγυρίσουμε στους "αγωνιστάς"...

Οι αγαπητοί κύριοι Κωνσταντίνου και Κούρκουλας
που οι οργανώσεις τους πρωτοστατούν στην διοργάνωση της εκδήλωσης του δήθεν αντιρατσισμού...μήπως δεν είναι μόνο εκεί;
και αν δεν είναι μονο εκεί....
γιατί δεν έβαλαν και τις υπόλοιπες στην ανακοίνωση;;;;;

δείτε τα παρακάτω
όλα προέρχονται απο στοιχεία που οι ίδιοι έχουν διαθέσει στο διαδίκτυο

ο κύριος Κωνσταντίνου εκτός απο την Επιτροπή κατά του Συμφώνου ασύλου και μετανάστευσης της ΕΕ
την Συμμαχία Σταματήστε τον Πόλεμο
και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ
που σας δείξαμε πιο πάνω
τον βρίσκουμε και στο ΕΝΑΝΤΙΑ
είναι και συντονιστής της Πρωτοβουλίας ΓΕΝΟΒΑ 2001
είναι και μέλος του Σοσιαλιστικού Εργατικού Κόμματος

ο κύριος Θανάσης Κούρκουλας εκτός από την κίνηση "απελάστε τον ρατσισμό" είναι και στο Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών
είναι και εκπρόσωπος στο «Στέκι Μεταναστών»
είναι και στην ΔΕΑ διεθνιστική εργατική αριστερά
είναι και υπεύθυνος στο Ινστιτούτο Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων (Ι.Δ.ΕΚ.Ε.)
είναι και μέλος της δήθεν ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΩΝ για την περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα – Αχαρνών
είναι και στην επιτροπή δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ
ο ίδιος κύριος εδώ φαίνεται πως εκπροσωπεί και το Ελληνικό Κοινωνικό Φόρουμ
και είναι και μέλος της ΕΛΜΕ Εύβοιας

Υποθετικό ερώτημα
αν βλέπατε μια αφίσα που είχε την αναγγελία μιας εκδήλωσης
και την εκδήλωση αυτή φαινόταν πως την διοργανώνουν
η Επιτροπή κατά του Συμφώνου ασύλου και μετανάστευσης της ΕΕ
η Συμμαχία Σταματήστε τον Πόλεμο
η ΑΝΤΑΡΣΥΑ
Το ΕΝΑΝΤΙΑ
η Πρωτοβουλία ΓΕΝΟΒΑ 2001
Το Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα
Το Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών
Το Στέκι Μεταναστών
η διεθνιστική εργατική αριστερά
Το Ινστιτούτο Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων (Ι.Δ.ΕΚ.Ε.)
η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΩΝ για την περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα – Αχαρνών
η επιτροπή δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ
το Ελληνικό Κοινωνικό Φόρουμ
και η ΕΛΜΕ Εύβοιας
προσθέστε και καμιά δεκαριά ακόμη που δεν βάλαμε γιατί από ένα σημείο και ύστερα βαριέσαι να ψάχνεις...

τι γνώμη θα σχηματίζατε;
δεν θα πιστεύατε πως την εκδήλωση αυτή την καλούν χιλιάδες;
θα φανταζόσασταν ποτέ πως όλα αυτά θα μπορούσαν να γίνουν μόνο από δύο πανάξιους και εργατικούς κυρίους;

αλλά το κύριο ερώτημα είναι...
Καλά ρε παιδιά πότε τα προλαβαίνετε όλα αυτά;
εσείς ξεπεράσατε και την γνωστή πολυ-κάτοικο που είναι σε όλες τις επιτροπές κατοίκων της Αθήνας...
τι διάολο; άλλη δουλειά δεν κάνετε;

και ένα τελευταίο
μιας και πιάνεστε με τόσα πολλά πράγματα και ο νους σας κατεβάζει
μήπως γνωρίζετε ποιός είναι ο "κύριος" που στο βίντεο δίνει οδηγίες στους Μουσουλμάνους στα επεισόδια της προηγούμενης εβδομάδας;;;
όχι πως είναι απαραίτητο να ξέρετε...αλλά λέμε τώρα....τόσο κόσμο γνωρίζετε ...με τόσα πράγματα καταπιάνεστε...όλο και κάποιον θα σας θυμίζει!!!
http://youtube.com/watch?v=fq6ScE3eNHY